24 september 2006

Fyra år av skam

I Israel jublar man över regeringsskiftet i Sverige, stod det i GP i fredags. Enligt Jerusalem Post var det "några i det israeliska regeringskansliet som glädjedansade" när Reinfeldt och hans vänner fick i uppdrag att bilda regering efter segervalet.

Zvi Mazel, f.d. israelisk ambassadör i Sverige och hobbyhuligan (han är mest känd för att ha försökt vandalisera ett israelkritiskt konstverk på Historiska museet i Stockholm) kommenterar att den nya regeringen antagligen kommer att vara "mindre kritisk". Jajamensan! Döda en libanes, eller döda hundra, det gör ingenting - Fredde är ändå din polare.

Vad hundratals år av jantelag och tolv år av socialdemokratiskt svek har misslyckats med, det har borgarna lyckats åstadkomma på en enda vecka. Jag har börjat skämmas för mitt land.

2 kommentarer:

Anonym sa...

För Göran hade en väldigt kritisk hållning gentemot Israel?

http://www.radioislam.net/judemakt/bilder/goranperssonigoggan.jpg

Redmosquito sa...

Jag tycker Persson var en total nolla i den här frågan, men hans ryggradslösa hållning var tydligen tillräcklig för att reta Israelerna (och knäppskallarna på Radio Islam). Den som har sjukt samvete tål ju ingen kritik alls.

Och de kommer de inte få heller, från Reinfeldt.